About

I am Cecilie A.Sivertsen, the name behind by.CASART, 

a self-taught artist based in Northern Norway, Tromsø. 

I`m following my passion for creating, and I love experimenting with different styles and mediums.   

 

I often experiment with acrylic paints, mixed media, oil paints and epoxy resin - sometimes in combination. Although I love to experiment, I mainly work with acrylic paints. My paintings are a result of intuitive painting, and my inspiration lies within the arctic weather, and the sudden shift from calm to storm, from light to darkness. 

Hope you will enjoy my work! 

With Love,

Cecilie

IMG_2325.JPG

Om

Jeg heter Cecilie A. Sivertsen, navnet bak by.CASART, en i hovedsak selvlært kunstnerspire fra Tromsø. Jeg følger min lidenskap for å skape, og jeg elsker å eksperimentere med ulike stilarter. Jeg eksperimenterer ofte innenfor akrylmaling, mixed media, oljemaling og epoxy resin- noen ganger i kombinasjon og ofte med å jobbe inn struktur. Selv om jeg elsker å eksperimentere, jobber jeg i hovedsak med akrylmaling. Jeg jobber intuitivt- mine malerier blir til underveis i maleprosessen.

 

Inspirasjonen min ligger i det nordiske og arktiske lyset i Nord-Norge- fjell og hav, lyset og mørket. Jeg tar gjerne i mot bestilling, med utgangspunkt i hjem og interiørstil, og jeg vil komme med forslag til fargepalett og størrelse etter hvor maleriet skal henge. Min interesse for interiør er tilstedeværende når et nytt maleri skal skapes.  

Ta en titt på galleriet, og ikke nøl med å ta kontakt!

Klem, 

Cecilie